Eihän sinne neuvolaan saanut vielä mitään aikaa kun semeidän pienen maalaisneuvolan täti on lomalla..mä oon varmaan suunnilleen ainoa asiakas siellä kun täällä meidän hoodeilla tuntuu että olisi pelkkää eläkeläiskansaa..

no naapuriin alkaa rakentaa sellanen nuoripari että jos meidän sintille sitten joskus tulisi leikkikavereitakin. olen suunnitellut valmiiksi myös varhaisultraan menon..parin viikon päästä jos menisi niin saisi mielenrauhan.löytyi sellainen kuin TUG-uusi gynekologikeskus tampereella..hinnat ihan siedettävät(lue halvimmat)

voi elämä miten eilen meinasi iskeä paha olo kaupassa!!! menin töistä kauppaan ja olin kyllä syönyt päivällä mutta oli vähän nälkä ja menin kauppaan niin tomaattien näkeminen teki aika pahaa..siis se punainen väri.ja kun niitä piti vielä ostaa ja ne oli siinä ostoskorissa niin kaupassa menin hyllyjen väleissä ja mietin että jos nyt tulee oksennus niin minneppä rykäsen..pakastealtaassa se jäätyisi nopeasti ja ei haisisi, tai johonkin miestenlehtien väliin lehtihyllyllä..hähäää..mitäs luette tommosia..no selvisin parkkihalliin asti ja mietin että JESS!!! kunnes muistin että perhana maidot jäi ostamatta.. no UUDESTAAN niin kuin teletapeissa..ja taas tomaattien ohi..mutta auttoi kun ne punaiset mollukat ei ollut siinä korissa..seuraava koettelemus oli automatka kotiin.iltapäiväruuhka ja kaikki kökkii edessä ja JUMALISTE KUN MÄÄ PISSIN KOHTA HOUSUUN JA OKSENNAN SYLIINI...MENKÄÄ NYT EDES NOPEUSRAJOITUSTEN MUKAAN!!! kotiin kun pääsin niin samantien ruisleipää ääntä kohti ja ahh..huono olo meni pois!!

nyt lähden vähän hemmottelemaan itseäni..parturiin, syömään intialaista, hakemaan kotiin kiinalaista välipalaksi ettei tule taas paha olo ja mieli ja ehkä menen ihan pikkusen hypistelemään 50 senttisiä vaatteita kauppaan..ja jos jotain kivaa löytyy niin saatan jopa ostaa äippäfarkkuja etsin jos löytyisi alesta kun vanhat superslimverylowwaistit on liian tiukat ja joutuu availemaan nappeja ja vetskareita kun ajelee autolla.