Joulu ja uuden vuoden juhlinnat vietetty ja palattu (lähes) normaaliin rytmiin.joululahjaksi pikkunen sai ihanat mokka-tossut ja mamma sai kamalasti karkkia ja koti-dopplerin.sydänääniä onkin kuunneltu ja nauhotettu ja lähetetty multimediaviesteinä ja sähköpostilla isovanhemmille. vajaa kuukausi ja sitten lähdetään rapakon taakse juhlimaan..

meno- ja paluulennot on jo ja loma-asunto siellä mutta häämatka aiheuttaa vähän päänvaivaa.pitäisi saada halvalla lennot ja hotellipaketti viidelle vegasiin ja lisäksi pitäisi varata itse vihkimistilaisuus..sekin mahdollisimman halvalla tietysti.ja jos yrität saada mahd.halpaaa pakettia niin tietysti näytölle pärähtää  "3 trips left for this price". no eihän me tietysti halutakaan lentää samalla koneella koko porukka!!! usassa on hassua kun kotimaan lennoissa joutuu usein vaihtamaan konetta välilaskulla ja kotimaan lennot saattaa kestää jopa 8h ja  lisäksi maksamaan extraa lähes kaikesta riippumatta lennätkö halpalentoyhtiöllä vai isommalla lentoyhtiöllä. halpalennoista tulee ihan saman hintaisia hyvin nopeasti isojen lentofirmojen kanssa.vertailu on vaikeaa koska joillakin firmoilla joudut maksamaan käsimatkatavarastakin ja joillain pelkästä ruumaan menevästä..ota näistä nyt sitten selvää mikä tulee halvimmaksi.

meillä on juuri ennen lähtöä rakenneultra jossa toivottavasti paljastuu sukupuoli.mulla vähän vaihtelee tuntemukset että kumpi olisi tulossa..välillä on selkeä poika olo ja seuraavana päivänä on ihan selkeä tyttö-olo. mä oonkin tota masu-asukkia uhkaillut että jos pitää jalkoja ristissä niin ettei nähdä sukupuolta niin riippumatta kumpaa merkkiä edustaa synnyttyään joutuu pukeutumaan siihen vaaleanpunaiseen röyhelömekkoon jonka ostan jenkeistä.jos merkki paljastuu pojaksi rakenneultrassa niin ostetaan sitten ne conversen-tennarit ja levikset.

muutenkin olen ihan ihmeissäni taas suomen hintatasosta noissa vauva-tavaroissa. mitä ihmettä suomessa on tavaroissa enemmän kun rintareppu maksaa maltaita..usassa saat halvimmillaan alle 10€:lla ja sellaiset paremmat "luksus-mallit" joissa on  tuttipullopidikettä niskatukea yms maksaa n.20€. sama pätee matkarattaisiin jossa mukana  tulee turvakaukalo jalustalla ja hinnat 70€ ylöspäin ja merkki on graco.tukivyötkin maksaa n.7-10€ ja äitiysvaatteet on ihan ennätyshalpoja ja ei näytä teltalta.mä tiedän jo että suomeen palatessa matkalaukkuun mun ostokset ei mahdu mutta onneks meidän loma-asunnon lähellä on sellainen overseas-postituspaikka josta voi laittaa paketin tulemaan suomeen ja sinne kaikki mikä ei mahdu laukkuun

 

tää mamma lähtee nyt töihin..työhousut ei mahdu enää kiinni mutta vyöviritys toivottavasti pitää housut ylhäällä.täytynee ostaa kohta henkselit