niinhän siinä sitten kävi että sokerirasituksessa keskimmäinen verikoe kosahti ja viimenen oli aika rajalla..ehkä hieman yli.4,5/ 11,8/ 7,7 oli arvot.sokeritarkkailuun ensiviikolla ja sen jälkeen en tiedä jatkosta.kuitenkin mennään vauvan koossa niin keskikäyrillä että mä en jotenkin ole osannut yhtään epäillä mitään..mitään turvotusta ei ole ollut eikä liiemmin janoakaan.vessassa kyllä olen ravannut:) nyt vaan pitää jättää mämmit ja suklaamunat ja muut pääsiäisherkut rauhaan..höh!! no otan sitten pussillisen pääsiäismunia laitokselle heinäkuussa mukaan :D

4d ultrassa käytiin myös tuossa pari viikkoa sitten.pikkuneiti venkoili ja yritti peitellä kasvojaan.sen verran saatiin kuvaa että nähtiin että näyttää kyllä aika vahvasti äidiltään:) istukka oli siirtynyt eli nyt sitten vaan odotellaan kolme kuukautta uuden tulokkaan saapumista.ollaan vähän tehty hankintoja. nyt huoneen valmistumista odottaa jo sänky ja lauantaina käyn hakemassa ikeasta vielä yhden lipaston kun on tarjouksessa..siis jos niitä ehtii saamaan kun yleensä tuollaiset tarjoukset on olleet ikeassa mallia nyrkkitappeluita. vaatteita ja tarvikkeita alkaa kertymään pienelle ja äitiyspakkauskin on varmaan ensi viikolla täällä. rattaita olen katsellut ja saksasta halvalla löytynyt ja nyt vaan pitäisi saada tilattua ne suomeen..appivanhemmat reissaa siellä usein niin heidän kyydissä saadaan varmaan monitoimirattaat suomeen ennen syntymää..ja turvakaukalo ostetaan varmaan suomesta.

viimeinen kolmannes on siis kai nyt  virallisesti menossa ja olo edelleen mainio.mitään ongelmia ei ole ollut(paitsi tuo sokerijuttu) ja rakkaus tuota pikkuista kohtaan vaan kasvaa. isukkikin on upeasti mukana.juttelee ja taputtelee mahaa ja pitää mutkin hyvällä tuulella..elämä hymyilee kilpaa kevätauringon kanssa!!