Pitkällisen vauvakuumeilun ja ukkokullan suostuttelun tuloksena jätin ehkäisimet pois noin 2kk sitten..ajattelin etten varmana ainakaan vuoteen raskaudu..no kuinkas sitten kävikään..

Tänä aamuna meinasi mennä kahvit väärään kurkkuun ja iskeä iiiihan pikkuriikkinen paniikki...alle 2kk ja testi näytti plussaa!! No siinä sitten vähän itkua tihrustettiin ja hätäiltiin että pitääkö soittaa ja kenelle ja APUA!!! en edes tajunnut katsoa että koska mun pitää synnyttää ja millä viikoilla mennään jne jne..eli pasmat meni aikalailla sekaisin..Synnytys on aina ollut mulle sellainen kauhuskenaario, ettei ihan välttämättä halua kokea kamalaa kipua ja revetä alapäästään muodottomaksi..saatikka sitten rutistaa SIELTÄ vesimelonin kokoista asiaa pihalle!!! HUI KAMALA!!

Uskon, että taannoisella pienellä lomamatkalla on osuutta asiaan ja tietysti varmaan auttoi asiaa se, että sängyssä oli itseni lisäksi myös ukkokulta aina välillä :) Oireet on pysytellyt oikeastaan aikalailla poissa..vähän huono olo, palelee, vatsaa nipistelee, väsyttää JA IHAN KAUHEA NÄLKÄ!!! Välillä tuntuu, että voisi syödä koko jääkaapin kuorineen mutta tyydyn sitten ottamaan jotain maltillisempaa esimerkiksi jugurtin.

Tässä nyt pohdiskelen huomista halloweenin viettoa..kun tuli vähän puskista tämä asia vatsassa..Viikkojahan mulla siis on 4+jotain mutta ihan oman mielenterveyden takia ja tulevan jälkikasvun terveyden takia aion pysytellä selvänä juhlissa(vaikka tunnen niitäkin jotka ovat tajunneet olevansa raskaana vähän myöhemmin ja ehtinyt ottamaan drinkin jos toisenkin).

 Ainoa ongelma on vaan siinä, että jos olen selvinpäin niin joku arvaa taatusti.. 1+1=2 jne..ja juhlien emäntä(anoppi) ihmettelisi takuulla jos en joisi vähintään paria pulloa viiniä ja sikspäkkiä bisseä ja ördäisi loppuiltaa..eikä varmaan auta jos vien alkoholittoman viinipullon ja kaljat kun kuitenkin totuus paljastuu illan mittaan kun pullot tyhjenee mutta itse en humallu..yksi vaihtoehto olisi ehkä että sanoisin vaihtaneeni uskontoa ja juovani ainoastaan kosherviinejä..kukaan varmaan ei tajua että niissäkin on alkoholia..tai sitten voin ilmoittaa että tykkään ajella uudella autollani niin paljon että voin olla mielelläni kuskina koko illan..

Jouluna kaikki onneksi varmaan jo tietää eikä tarvise peitellä totuutta. jouluruokien suhteen olen vielä vähän ihmeissäni.anopin maksalaatikkoa tulee ikävä samoin joulukaloja mutta onneksi saa syödä melkein kaikkea muuta. Ystäväni kertoi, että ainakin paria homejuustoa voi syödä kun ne ovat pastöroidusta maidosta tehty ja mozzarellakin aikalailla..joo rakastan juustoja joka muodossa ja luultavasti voisin elää juustolla.

omille vanhemmilleni asia selviää etukäteen vietävän isänpäivälahjan muodossa.isukille on ostettu kahvimuki missä lukee isoisä :) siellä varmaan itketään onnesta kun kyseessä on isälleni ensimmäinen täysverinen lapsenlapsi ja äidilleni 7.s :D

 

no kertoilen sitten lisää kunhan tuo halloween-reissu on heitetty..hauskaa alkavaa viikonloppua kaikille :D