ekassa ultrassa käyty ja olihan siellä joku..pieni sydän läpätti ja mammalla tippa tuli linssiin.

paha oli kesti viikon mutta muuten olenkin sitten ollut niin väsynyt, ettei mitään rajaa!! voisin nukahtaa välillä pystyyn, kerran meinasin nukahtaa saunaan ja kerran meinasin nukahtaa töissä seisaaltaan..kohtu on kuulemma jo greipin kokoinen ja sen kyllä alkaa huomaamaan.aivastaessa on parempi olla hyvässä asennossa tai tuntuu, että koko alavatsa räjähtää.

eka neuvola käyty ja sain samallla influenssarokotuksenkin. ja mun vanhemmillekin on jo kerrottu(onnenkyyneleitä nähtiin niinkuin arvasinkin) ja töissä lähin esimies tietää ja tottahan mun äiti hehkutti mun raskautta jo koko suvulle en viitsinyt kieltääkään kun olivat niin innoissaan ja kun kaikki on mennyt aika kivasti kuitenkin ja kohta aletaan olla turvallisilla vesillä. saa nyt nähdä koska joudun kertomaan muillekin töissä koska iltaisin vatsa on kuin ilmapallo.tiedä sitten onko mun juomilla valtavilla määrillä piimää joku funktio kyseiseen turvotukseen.päärynät ja piimä on aika kova sana..ja porkkanat ja joulupiparit eli kaikki P:llä alkavat maistuu

nyt on menossa operaatio hammaskalusto kuntoon.ensimmäisen kerran kävin kokeilemassa hesalaista megaklinikkaa jo lokakuun alussa ja nyt olis sitten toinen(ja toivottavasti viimeinen) käynti parin viikon päästä. Päädyin Megaklinikalle kun kuulin radiosta, että on halpa ja pääsee nopeasti.totesin tämän itsekin ja hammaslääkäripelkoista osattiin hoitaa tosi hyvin! tampereella olisin joutunut jonottamaan kunnallisella puolella puolisen vuotta kun en ole vähään aikaan poikennut näyttämässä legoja:) että pointsit klinikalle!

ollaan ton ukkokullan kanssa päätetty että helmikuun pitkällä ulkomaan matkalla päräytetään naimisiin..anoppi tietää kun kyseessä on hänen synttärireissu ja sen puolen suku tulee todistajiksi.omille vanhemmille soitan sitten kun olen virallisesti rouva  ja jos sitten tarjotaan hääkahvit jos joku meille eksyy reissun jälkeen.ollaan jo pitkään puhuttu ettei haluta mitään tavallisia kirkkohäitä (ukkokulta on ateisti eikä kuulu kirkkoon) joten sellainen las vegas ja elvis vihkimässä on just meidän juttu .

jotenkin musta tuntuu, että vaikka naama kukkii ja olo on turvonnut niin mä hehkun ja hymyilen..välillä itkettää onnesta ja ihan hölmöistäkin asioista..yksi päivä katsoin jääkiekkoa ja itkin kun maamme-laulu tuli ja nostettiin joku maailmanmestaruuslippu kattoon.no oonhan mä ollut aina vähän herkkä mutta jos alkaa pillittämään prismassa kun katselee turvakaukaloita  tai jos joku kysyy että mitä mulle kuuluu niin on kyllä itkunappula turhan herkällä

 

tossa on kuva meidän sintistä joka on jo vadelman kokoinen